Då har man återigen förenata med de öppna fälten och åkrarnas landskap Skåne. Det är påsk och man är hemma. I vanliga fall befinner jag mig annars i landets huvudstad Stockholm! Anledningen bakom denna flytt är ingen mindre än att livet som student är över. Efter fyra år på Lunds civilekonomprogram är det dags att få lön för mödan - bokstavligen! Det är nämligen med titeln management konsult som jag intar Stockholms gator! 
 
Äventyret "Stockholm" påbörjades den 25:e september, då jag tog mitt pick och pack och i husbil satte kurs mot min nya stad. Idag bor jag i en jättemysig liten lägenhet på Drömstigen i Bromma, gångavstånd till Alvik där mitt huvudkontor ligger. 
 
För att summera dessa första två månader kan jag inte säga annat än att jag trivs otroligt bra (förlåt mamma). Stockholm är vackert och levande, fyllt av vackra grönområden, restauranger, teatrar och människor. Uppstarten på jobb har även den varit fantastisk. Var tilltänkt på ett projekt redan torsdagen min första vecka, och har jobbat där sedan dess, omgiven av glada, intelligenta och inspirerande kollegor.