Idag har kort sagt varit drömmig. Vi vaknade upp efter första natten på ett nytt hotell och jag har nästan mått helt bra. Det är som om både kropp och själ bytt inställning. Spenderat dagen i skuggan, tittat på havet, på Jacob som lekt i poolen, läst i vår Lonely Planet bok, druckit calamansi-juice (lokal limefrukt) och sovit. Omgivningen på detta ställe är minst sagt magisk. Nu bor vi på Double Gem i närheten av Corong Corong. 
 
På kvällen strosade vi in till vad jag tror heter POP-area nära Corong Corong down town. På vägen hämtade vi upp kläder från tvättservice. Tyvärr en besvikelse. Lite saknades och tre av Jacobs t-shirts återlämnades rosa istället för vita. Bortsett från det hade vi en superbra kväll! Majoriteten av den spenderades på promenad längs stranden och sedan med utsikt över vattnet från ovanvåningen på italienska Bella Vita.
 
Idag är också sista dagen jag tar antibiotika - imorgon är jag alltså förhoppningsvis helt frik och symptonfri igen, vilket dessutom innebär att jag äntligen får vistas i solen!
 
 
Trött och i skuggan, men ändå glad, Double Gem Hotel, Corong Corong
 
Stor och härlig pool, Double Gem Hotel, Corong Corong
 
Fullkomligt magisk utsikt, Double Gem Hotell, Corong Corong
 
Blötdjuet, Double Gem Hotel, Corong Corong
 
Ett av våra hotellrum. Eftersom vi inte visste hur jag skulle må blev det en del bökande med sporadisk förlängning av vår vistelse. Vi fick således hoppa runt en del mellan rummen också. Detta var det bästa vi bodde på! Double Gem Hotel, Corong Corong
 
Utsikten igen, Double Gem Hotel, Corong Corong
 
Högt rankad italiensk restaurang en bit ifrån POP-area, Bella Vita, Corong Corong
 
Bella Vita, Corong Corong